Acest concurs a expirat în data de 2021-03-01. Vezi concursurile active aici.
Ezen a télen a Mol EVO nyeremények tartanak mozgásban!

Tankolj a MOL töltőállomásokon minimum 25 L MOL EVO üzemanyaggal (EVO 100 Plus, EVO Diesel Plus, EVO 95, EVO Diesel) 07 december – 28 február 2021 között és vonzó nyeremények várnak rád:

  • 1.000 darab 150 lej értékű üzemanyagkártya. Ezeket a díjakat azonnal, számítógépes rendszer által elvégzett sorsolás alapján lehet megnyerni. Ellenőrizd a nyugtát és ha a következő üzenet jelenik meg rajta: „Felicitări! Ai câștigat un card de carburant în valoare de 150 lei!”, azt jelenti, hogy nyertél, és azonnal megkapod a 150 lej értékű üzemanyag-kártyát kollégánktól a töltőállomáson.
  •  6 darab, egyenként 5.000 lej értékű MOL Gift kártya, havi két sorsolással
  •  a fődíj, 1 HONDA CR-V Hybrid autó, amelyet sorsolással a kampány végén nyerheted meg

Kétszer annyi hűségpont. Használd a MultiBonus kártyádat és 6 hűségpontot kapsz minden liter EVO Diesel Plus vagy EVO 100 Plus üzemanyagért.

Amennyiben prémium MOL EVO Plus üzemanyaggal tankolsz, vagy használod a MultiBonus kártyád tankoláshoz, megduplázódik az esélyed a nagy nyereményekre!

További részletekért kattints ide.

Jelen promóciót a Concursoman.ro oldal nem támogatja, nem végzi, és a promóció nem kapcsolódik a Concursoman.ro oldalhoz. Jelen bejegyzés csak informativ jellegű.

5 din 5 (1 Voturi)