Acest concurs a expirat în data de 2019-09-04. Vezi concursurile active aici.
internet la liber

Vara asta, cu Orange PrePay ai internet la liber. Primesti automat 30 GB bonus, la activarea unei optiuni PrePay de minimum 6 € credit.

In plus, stai pe net fara griji timp de 1 luna, cu o optiune de minimum 5 € credit, daca activezi bonusul "Internet la liber" din contul tau My Orange.

Bonusul de 30 GB de internet 4G poate fi folosit cu o optiune de minimum 6 € credit.
Bonusul se aloca automat la activarea unei optiuni din oferta curenta, pe perioada ofertei, pentru toti clientii existenti sau la activarea unei cartele SIM Orange PrePay.
Bonusul "Internet la liber" se activeaza din contul meu My Orange si este valabil 30 zile, cu o optiune de minimum 5E credit activa. Intra in contul tau My Orange, selecteaza data la care vrei sa se activeze bonusul si poti naviga pe internet timp de 30 zile fara sa consumi din beneficiile incluse in optiunea ta. Bonusul se poate activa o singura data pe durata campaniei iar ultima zi in care în care il poti activa este 3 septembrie 2019.
In roaming, atat bonusul de 30 GB cat si bonusul “Internet la liber” pot fi folosite cu o optiune de minimum 10 € credit, activa, in limita de internet disponibila in roaming SEE si conform Politicii de utilizare rezonabila.
Atat bonusul de 30 GB cat si bonusul "Internet la liber" sunt valabile 30 de zile si le poți verifica in aplicatia My Orange sau prin apel la 333.
Bonusurile se consuma inaintea beneficiilor incluse in optiunile activate.

5 din 5 (1 Voturi)