Acest concurs a expirat în data de 2022-03-01. Vezi concursurile active aici.
Te gandesti sa-ti duci persoana iubita intr-un city break?

Ei bine, înainte de a face o rezervare, s-ar putea să descoperi că poți face rost de mai mulți bani cu un credit rapid direct pe card. De la sfaturi de călătorie la lucruri gratuite de făcut, iată cateva moduri simple prin care poți economisi bani cand calatoresti intr-un city break.

Alege destinații mai ieftine

Trebuie sa stii din capul locului ca un credit rapid direct pe card presupune o suma de bani mai modesta, astfel ca nu are rost sa visezi la vacante prelungite pe insule exotice. Ai pus ochii pe un weekend la Paris sau Roma? Deși aceste orașe ar putea avea acel farmec romantic, probabil că bugetul tau ar fi mai potrivit unei escapade în Lisabona, Budapesta sau Istanbul. Fără îndoială, la fel de magică, cina in doi în aceste orașe este mult mai accesibila si iti permite sa iti mai ramana si bani din acel credit rapid direct pe card pentru suveniruri.

Evita sezonul de vârf

Dacă doriți să plecați cu avionul, trebuie sa alegeti perioade in care multe destinații de vacanță din orașele europene sa fie în afara sezonului de vârf și considerabil mai ieftine decât în lunile de vară. 

Călătoriți la mijlocul săptămânii

Crezi că mai poți economisi câteva zile libere de la muncă? Dacă răspunsul este da, vei observa o diferență substanțială în prețurile zborurilor dacă călătoriți la jumătatea săptămânii. Verificați prețurile pentru duminică – marți și nu pentru vineri – duminică și vedeți cât puteți economisi.

Folosiți site-uri de comparare a zborurilor

O altă modalitate ușoară de a economisi banii dintr-un credit rapid direct pe card pentru un city break este să folosești site-uri de comparare a zborurilor pentru a te asigura că primești cea mai bună ofertă. 

Călătoriți numai cu bagaj de mână

Dacă sunteți încrezător că puteți călători ușor, zborul doar cu un bagaj de mână poate fi o economie grozavă de bani. Asigurați-vă că verificați bagajele de mână ale companiei aeriene înainte de a rezerva - altfel ați putea avea o factură uriașă la check-in.

Comparați diferite opțiuni de cazare

Cu atât de multe opțiuni de cazare în zilele noastre, hotelurile nu mai sunt singura alegere. Verificați o combinație de platforme de comparare a hotelurilor, pentru a vedea dacă puteți obține o ofertă bună pentru cazare.

Verificați dacă există zile de muzeu gratuite

Știați că multe muzee din Europa sunt gratuite în anumite zile ale anului? Dacă plecați la Roma, veți descoperi că multe dintre atracțiile de top ale orașului, cum ar fi Colosseumul și Forumul Roman, sunt gratuite în prima duminică a fiecărei luni. Așadar, înainte de a vă rezerva biletul, verificați dacă ați putea intra gratuit undeva în timpul șederii.

Luati în avans un credit rapid direct pe card

Înainte de a pleca, faceti un buget si stabiliti de cat aveti nevoie, apoi apelati la un credit rapid direct pe card pentru a va bucura din plin de experienta, fara grija banilor. Il puteti plati apoi in mai multe luni sau chiar cateva zile, in functie de suma si de veniturile pe care le aveti lunar. 

Cu aceasta ocazie, veti descoperi ca nu aveti nevoie de sume exorbitante pentru a va distra, ci doar de persoana potrivita.

5 din 5 (1 Voturi)