Acest concurs a expirat în data de 2020-07-01. Vezi concursurile active aici.
Pana iti vei putea da iar intalnire la cafea cu cel mai bun prieten, poti planifica momentul revederii astfel incat sa fie unul cu adevarat exclusiv.

Alege o zi in Calendarul Cafelelor Amanate, lasa-ti datele de contact si poti fi printre cei care castiga cele 1.000 de seturi Tchibo.

Ce trebuie sa faci:

  • Etapa 1: Alege ziua in care vrei sa primesti acasa gratuit setul Tchibo, sa il ai pregatit pentru momentul revederii, apoiompleteaza-ti datele pentru ca noi sa iti putem livra setul, daca esti printre castigatori.
  • Etapa 2: Surprinde momentul savurarii cafelei intr-o poza in care apar doar mainile si cănile voastre, posteaz-o pe Facebook, Instagram sau website cu hashtagul #CafeauaPromisa si poti castiga un voucher de 1.000 € cu care sa iti amenajezi coltul de cafea exclusiv.

Ce poti sa castigi:

  • 1.000x seturi Tchibo
  • 1x voucher pentru achizitia de piese de mobilier

Sursa concurs: www.cafeauapromisa.ro

Campania promotionala este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 30 martie - 30 iunie 2020.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (61 Voturi)