Acest concurs a expirat în data de 2023-11-11. Vezi concursurile active aici.
Cine zice că nu toată lumea câștigă?

Ce trebuie să faci:

  1. Descarci aplicația mobilă MyAccount din Google Play, App Store sau AppGallery.
  2. Te autentifici sau, dacă nu ai cont, îți creezi unul și îl personalizezi cu serviciile tale. Vor participa la Campanie doar clienții care au conturi personalizate cu servicii.
  3. Efectuezi una sau mai multe dintre acțiunile care îți aduc șanse de la premiu: răzuiești cardul în fiecare săptămâna, plătești factura sau reîncarci o cartelă din aplicația mobilă.

În funcție de acțiunea efectuată, primești unul din premiile următoare:

  • Răzuiești cardul săptămânal și poți primi oricare din cele 3 categorii de premii: un smartphone T Phone Pro 5G sau un voucher de 500 lei la unul din partenerii Campaniei Altex, Kaufland, Tazz, Fashion Days, H&M, Decathlon sau discounturi la achiziția de vochere la partenerii Smart Experience, Zalando, Decathlon, Fashion Days
  • Plătești factura sau reîncarci o cartelă in aplicația mobilă MyAccount și primeștiîncă o sansă pentru oricare din cele 3 categorii de premii: un smartphone T Phone Pro 5G sau un voucher de 500 lei la unul din partenerii Campaniei Altex, Kaufland, Tazz, Fashion Days, H&M, Decathlon sau discounturi la achiziția de vochere la partenerii Smart Experience, Zalando, Decathlon, Fashion Days

Ce poți să câștigi:

  • 40 x telefon T Phone Pro 5G 2023
  • 960 x voucher valoric de 500 de RON
  • vouchere de reducere procentuala la partenerii campaniei

Campania "Premii surpriză în MyAccount" se desfăsoară în perioada 13 septembrie - 10 noiembrie 2023, și este valabilă pentru clienții persoane fizice.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consultă regulamentul oficial complet.