Cu Ruris pe teren mergi la victorie!

Campania "Cu Ruris pe teren mergi la victorie!" este organizata pe teritoriul Romaniei, in perioada 01.05.2024, ora 09:00:01 – 30.06.2024 ora 23:59:59 inclusiv, online pe website-ul victorie.ruris.ro in conformitate cu prevederile regulamentului oficial, prin achizitionarea oricarui produs participant constand in produse Ruris participante in campanie si inscrierea in campanie cu datele bonului fiscal sau a facturii fiscal de achizitie, datele vanzatorului si datele cumparatorului.

La campanie participa urmatoarele produse comercializate de catre organizator pe piata din Romania:

  • orice produs din categoriile: motosapa, motosapatoare, motocultivator, motocoasa, motoferastrau, electro-ferastrau, emondor, despicator, tocator, aparat de sudura, compresor, motoburghiu, suflanta, motopompa, pompa, generator, incalzitor, moara, batoza, atomizor, pulverizator, masina de tuns gazon, scarificator, trimmer, moto/electro-foarfeca, robot de tuns gazon, mulgatoare, tractor de gazon, motocositoare, taietor beton, aeroterma, freza de zapada, remorca;

In campanie se pot inscrie persoanele fizice, cetateni romani sau straini, cu domiciliul sau resedinta, chiar si temporara, in Romania, care au implinit varsta de 18 ani la data inscrierii in campanie si care accepta termenele si conditiile regulamentului oficial.

Pentru inscrierea valida in campanie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • participantul trebuie sa aiba drept de inscriere;
  • participantul trebuie sa achizitioneze cel putin un produs participant in perioada Campaniei si sa poata face dovada de achizitie;
  • participantul se va inscrie in campanie exclusiv prin transmiterea unuia sau mai multor numere de bon fiscal ce atesta achizitia produselor participante prin accesarea website-ului victorie.ruris.ro, cu respectarea conditiilor solicitate;
  • inscrierea se va face exclusiv pe site-ul de promotie victorie.ruris.ro, exlusiv pe perioada campaniei;
  • un participant unic poate efectua campanie maximum 5 intregistrari valide per zi;

Participantul trebuie sa pastreze bonul fiscal sau factura ficala in original si nedeteriorat/a. Bonul sau factura fiscala trebuie sa ateste achizitia produselor participante in perioada de desfasurare a campaniei.

In cadrul campaniei vor fi acordate 10220 de premii dupa cum urmeaza:

  • 10000 x Minge
  • 50 x Geanta frigorifica
  • 50 x Umbrela
  • 50 x Gratar
  • 50 x Sezlong
  • 10 x Televizor LCD
  • 10 x Consola jocuri

Premiile campaniei vor fi acordate prin momente norocoase si prin tragere la sorti, dupa cum urmeaza:

Pentru fiecare premiu acordat prin momente norocoase se va desemna, anterior inceperii campaniei, in mod aleator, cate un moment castigator. Momentele castigatoare vor fi extrase din intervalul corespunzator perioadei campaniei. In total vor fi extrase 10200 de momente norocoase pentru premiile constand in: Mingie, Geanta frigorifica, Umbrela, Gratar si Sezlong.

Va fi desemnat castigator participantul care efectueaza o inscriere valida dupa un moment castigator.

In cadrul prezentei campanii, un Participant poate castiga maxim 2 premii alocate prin momente norocoase/castigatoare.

Pentru premiile acordate prin tragere la sorti, se vor desemna castigatori prin intermediul site-ului www.tragerilasorti.ro. Vor exista 2 trageri la sorti dupa cum urmeaza:

  • Etapa 1: data tragere la sorti: 31.05.2024 - participanti: Fiecare inscriere valida in campanie efectuata de la inceperea acesteia pana la data de 30.05.2024 ora 23:59:59, indiferent daca a castigat un premiu norocos sau nu, va primi cate o sansa in tragerea la sorti pentru unul din cele 10 premii: Televizor LCD.
  • Etapa 2: data tragere la sorti: 05.07.2024 - participanti: Fiecare inscriere valida in campanie efectuata de la inceperea acesteia pana la data de 30.06.2024 ora 23:59:59, indiferent daca a castigat un premiu norocos sau nu, exceptand inscrierile participantilor care au fost desemnati castigatori (directi sau rezerve) la extragerea din Etapa 1, va primi cate o sansa in tagerea la sorti pentru unul din cele 10 premii: Consola jocuri.

In cadrul prezentei campanii, un participant poate castiga maxim 1 premiu prin mecanismul de tragere la sorti, indiferent de etapa.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)