Acest concurs a expirat în data de 2020-03-07. Vezi concursurile active aici.
Lasa-te surprins cu o cina romantica!

Arata-i persoanei dragi din viata ta cat de mult o iubesti si surprinde-o cu un gest de apreciere!

Printesa Sissi iti vine in ajutor si iti ofera sansa sa castigi o cina romantica pentru tine si jumatatea, in valoare de 1.000 lei sau o inima de aur! Poti celebra dragostea si aprecierea cu ocazia Sfantului Valentin, de Dragobete sau 8 Martie la lumina lumanarii, intr-o atmosfera intima, aleasa de voi,  sau daca te afli in primii 10 participanti cu cel mai mare numar de coduri inscrise la finalul campaniei, sa castigi garantat simbolul iubirii, o inima de aur.

Ce trebuie sa faci:

Cumpara produsele SISSI participante la promotie din gama de crud-uscate: Muschi, Jambon, Pastrama, inscrie codul promotional din interiorul ambalajului online pe www.casacarolistilor.ro sau prin SMS la 1736, in perioada campaniei si intri automat in cele 3 trageri la sorti pentru o cina regala.

Nu uita ca dragostea trece prin stomac si cu cat mai multe coduri inscrii, cu atat ai mai multe sanse la premiile campaniei si mai multe ocazii in care sa-I arati persoanei dragi aprecierea creand platouri cu produsele Sissi crud-uscate, branzeturi fine si struguri, alaturi de un pahar de vin!

Ce poti sa castigi:

  • Se va oferi contravaloarea a 3 cine romantice, de 1.000 lei fiecare, prin tragere la sorti. Vor avea loc 3 trageri la sorti in care vor fi inclusi toti cei care au inscris coduri promotionale pe perioada campaniei.
  • Se va oferi câte 1 lantisor de aur cu pandativ in forma de inima primilor 10 participanti cu cel mai mare numar de coduri inscrise pe perioada campaniei.

Sursa concurs: www.casacarolistilor.ro

Campania promotionala este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 07 februarie - 06 martie 2020.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (3 Voturi)