Castiga cu Nestle si ajuta-i sa-si descopere vocatia!

Campania se va desfasura in perioada 01 mai 2024 - 16 iunie 2024 inclusiv.

Produsele Nestlé participante la campanie sunt cele enumerate in Anexa nr. 1 la prezentul Regulament.

Pot participa in campanie persoanele fizice cu varsta de peste 18 ani impliniti la data inceperii campaniei, cu domiciliul sau resedinta, chiar temporara, in Romania.

Pentru a participa la campanie, participantii trebuie sa achizitioneze in perioada de desfasurare a campaniei, din orice magazin de pe teritoriul Romaniei sau online, produse participante in valoare de minimum 30 lei pe acelasi bon fiscal si sa transmita, in perioada campaniei, datele documentului fiscal prin urmatoarele mijloace de comunicare:

  • prin SMS, la numarul de SMS 1746 (tarif standard national per SMS in retelele din Romania: Digi Mobil, Telekom Romania Mobile Communications, Orange Romania si Vodafone Romania) sau
  • prin intermediul website-ului destinat campaniei, www.nestle.ro/promotii;

In cadrul campaniei Nestle se vor acorda, prin tragere la sorti, urmatoarele premii:

  • 1 x Premiu in bani in valoare de 75,000 lei
  • 10 x Laptop Apple MacBook Air 15" cu procesor Apple M2
  • 50 x Rucsac laptop Samsonite Guardit 2.0, 15.6", Negru cu produse Nestlé 

Premiile campaniei vor fi acordate castigatorilor desemnati prin tragere la sorti in data de 20.06.2024, utilizand un program computerizat specializat de extragere aleatorie, in prezenta unui reprezentant al Agentiei, in calitate de reprezentant al Organizatorului si a unui notar public sau avocat.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

4 din 5 (5 Voturi)