Participa acum si castiga premii precum o masina, o motocicleta, excursii de vis si multe altele!

Campania "Scan & Win" incepe pe 8 mai 2024 la ora 12:00 si se desfasoara pana pe 28 septembrie 2024, ora 12.00.

Pentru a participa la campanie, consumatorii trebuie sa se asigure, pe timpul desfasurarii campaniei, ca au descarcat aplicatia myWorld App.

Pentru a participa la tragerea la sorti, consumatorii trebuie sa se inregistreze in myWorld App, sa dea clic pe functia Scan & Go din myWorld App si sa accepte termenii si conditiile. Acestia trebuie sa selecteze partenerul unde au facut cumparaturile si sa scaneze bonul. Alternativ, consumatorii pot merge la profilul lor in myWorld App si utiliza functia "Incarcati bonul", sa accepte termenii si conditiile si apoi sa selecteze partenerul de la care au facut o achizitie. Zona de conectare a aplicatiei myWorld App este disponibila numai pentru consumatorii care sunt inregistrati la myWorld.

Software-ul recunoaste automat datele bonului: consumatorii trebuie sa verifice datele si, daca acestea sunt corecte, sa faca clic pe butonul "Trimite factura". Urmand pasii de mai sus, consumatorii participa la campania cu premii.

Fiecare scanare si incarcare corespunde unui loz. Fiecare utilizator poate participa cu bonurile de achizitie pe care le are la dispozitie, cu conditia ca bonul de achizitie sa fie folosit o singura data pe toata durata campaniei cu premii. Sistemul blocheaza intrarile multiple cu aceleasi date.

La inceputul fiecarei luni, in prima saptamana, va avea loc o tragere la sorti, sub supravegherea unei parti independente, dintre toate inscrierile valide primite in luna precedenta. Ultima extragere lunara va avea loc pe 28. septembrie 2024 va avea loc.

In fiecare luna 1 castigator si 3 castigatori de rezerva vor fi trasi la sorti.

  • Fiecare castigator va primi un card cadou travelWorld in valoare de 2 500 EUR.

La sfarsitul perioadei de participare, pe 28 septembrie 2024 va avea loc o extragere finala din toate lozurile primite pe parcursul intregii perioade de participare.

Vor fi extrasi urmatorii castigatori:

  • 1 castigator (si 3 rezerve) al unui autoturism in valoare de maximum 22.000 €;
  • 5 castigatori (si 10 rezerve) de un scuter in valoare de maximum 3.000 €;
  • 10 castigatori (si 10 rezerve) ai unui televizor Samsung Crystal UHD seria CU7170 de 65 de inchi in valoare de 699 €;
  • 10 castigatori (si 10 rezerve) de un Mega Motion eScooter cu permis de circulatie, scuter electric pliabil ABE, motor de 350 W in valoare de 363 €;
  • 100 de castigatori de 100 € Cashback;
  • 1.000 de castigatori a cate 50 myWorld Shopping Points;

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

2 din 5 (14 Voturi)