Castiga premiile Libresse!

Ce spui de super premii si protectie sigura in timpul menstruatiei?

Participa la noua campanie Libresse! Cumpara orice produs Libresse pana pe 30 iunie, inscrie bonul fiscal prin completarea formularului de concurs de pe pagina campaniei si poti castiga unul dintre premii prin tragere la sorti!

Campania "Castiga premiile Libresse!" este organizata si se desfasoara in perioada 01 mai 2024 – 30 iunie 2024, pe intreg teritoriul Romaniei.

Produsele participante la campanie sunt exclusiv produsele marca Libresse, din orice categorie si in orice tip de ambalaj, importate si/ sau distribuite de catre organizator pe teritoriul Romaniei si comercializate in oricare dintre magazinele de pe teritoriul Romaniei.

In campanie se pot inscrie persoanele fizice, cetateni romani sau straini, rezidenti sau cu domiciliul sau resedinta, chiar si temporara, in Romania, cu varsta minima de 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei si care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament.

Pentru inscrierea valida in vederea participarii la campanie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • participantul trebuie sa aiba drept de participare;
  • participantul trebuie sa achizitioneze cel putin un produs Libresse participante la campanie, pe un singur bon fiscal/ o singura factura fiscala, oricand in perioada campaniei “Castiga premiile Libresse!”, mai exact in orice zi din perioada 01 mai 2024 – 30 iunie 2024, din orice magazin de pe teritoriul Romaniei care importa sau comercializeaza produse participante, in conformitate cu programul de functionare al acestora, si sa poata face dovada de achizitie;
  • participantul se va inscrie la campanie exclusiv prin transmiterea unuia sau mai multor numere de bon fiscal/ factura fiscala care atesta achizitia Produselor Participante;
  • participantii se pot inscrie in campanie online - prin completarea unui formular de inscriere disponibil la accesarea website-ului www.libresse.ro;
  • inscrierea se va face exclusiv in perioada campaniei;
  • un participant unic poate inscrie in campanie maximum 3 numere de bon fiscal/ factura fiscala diferite intr-o zi;

In cadrul campaniei vor fi acordate urmatoarele premii:

  • 5 x 1 x set: Telefon mobil Apple iPhone 15 Pro, 128GB, 5G, White Titanium + Casti Apple Airpods Pro (2nd Generation) Carcasa MagSafe (USB-C) - 2023
  • 10 x Apple Watch 9, GPS, Carcasa Pink Aluminium 41mm, Light Pink Sport Band - M/L

Premiile campaniei se vor acorda prin intermediul unei trageri la sorti ce va avea loc in urmatoarele conditii:

  • tragerea la sorti pentru premiile din cadrul campaniei presupun folosirea unui program de calculator cu distribuire si extragere aleatorie, care va selecta castigatorii si rezervele dintr-o baza de date ce contine toate inscrierile valide in campanie efectuate pana la data 30 iunie 2024, inclusiv.
  • tragerea la sorti se va efectua in termen de maximum 15 zile lucratoare de la data finalizarii campaniei.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (2 Voturi)