Acest concurs a expirat în data de 2023-06-21. Vezi concursurile active aici.
Anul acesta berea o dam noi, zilnic!

2 beri in fiecare zi, timp de un an.

Ce trebuie sa faci:

Asigura-te ca ai datele despre tine inscrise corect si complet in contul tau Kaufland Card, fie el fizic sau digital.

Cumpara cu Kaufland Card digital sau fizic de minim 100 lei, TVA inclus, pe un bon fiscal, pe care sa se regaseasca si unul din produsele afisate in revista de bere, scaneaza Kaufland Card si poti fi unul dintre cei 100 de castigatori de vouchere care iti aduc, in fiecare zi, timp de un an de zile, cel putin 2 doze de bere Neumarkt la 0,01 lei/buc.

Lista produselor participante se afla in tabelul de aici.

Clientii care vor avea mai mult de 3 cumparaturi pe zi cu scanarea Kaufland Card la casa de marcat vor fi eliminati din aceasta loterie. Aceasta limitare se aplica si in cazul utilizatorilor care detin atat un card fizic cat si unul digital: vor fi eliminati din loterie si daca le folosesc pe ambele in aceeasi zi.

Ce poti sa castigi:

  • 100 x vouchere de reducere la o doza de bere Neumarkt 5,2% alcool, 0.5l, alocate in contul Kaufland Card al clientului castigator, la pret de 0.01 lei/doza, pentru cel mult 2 doze pe un bon fiscal, valabile in fiecare zi timp de 365 zile de la momentul alocarii.

Lista produselor participante se afla in tabelul de aici.

Campania promotionala " Bere pentru un an de zile cu Kaufland Card! " este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, in perioada 24 mai - 20 iunie 2023 .

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.  

2 din 5 (5 Voturi)