Acest concurs a expirat în data de 2019-11-16. Vezi concursurile active aici.
Descarca My Vodafone si castiga!

Campania se desfășoară în perioada 1 octombrie 2019 – 15 noiembrie 2019 în aplicaţia My Vodafone cu posibilitate de prelungire.

La Campanie poate participa orice persoană fizică, cu număr activ, utilizator de Cartelă sau Abonament de voce mobilă, care îndeplinește condiţiile specificate în regulament.

Pentru înscrierea în Campanie trebuie să:

  • Descarci aplicaţia My Vodafone sau să te asiguri că ai făcut ultimul update al aplicaţiei (în cazul în care o ai deja instalată);
  • Creezi un cont My Vodafone sau te autentifici cu contul tău existent, în cazul în care folosești deja aplicaţia;
  • Accesezi secţiunea campaniei “Jocul Bate Mitul” din pagina principală a aplicaţiei sau din banner-ul prezent în secţiunea “Promoţii” din meniu;
  • Accesezi “Mystery Box” care îţi oferă minimum un cartonaș (in functie de nivelul din joc la care te califici) la accesul zilnic în joc.

Clienții Vodafone care vor plăti facturile sau vor reîncărca Cartela Preplătită din aplicația MyVodafone vor avea acces la a V-a colecție compusă din 500 de vouchere a câte 100 de euro la Fashion Days. Deblocarea colecției se va face la prima plată în MyVodafone din momentul lansării aceste funcționalități. Deblocarea poate dura până la 24 de ore. Clienții care au reîncărcat sau plătit factura în luna septembrie vor avea colecția deblocată în aplicație de la începutul Campaniei.

Utilizatorii non-Vodafone pot participa la Campanie, descărcând aplicaţia MyVodafone. Vor primi câte un cartonaș la accesul zilnic al secţiunii de joc din aplicaţie. Aceștia nu vor putea câștiga cartonașe Gold, deci nu vor putea completa Colecţiile.

Utilizatorii non-Vodafone vor putea transfera cartonașele de Colecţie pe o Cartelă Preplătită Vodafone, cu numar nou, pentru a fi eligibili în completarea Colecţiilor și câștigarea premiilor.

Toți utilizatorii vor avea posibilitatea de a invita 3 prieteni în aplicație. Condiția de eligiblitate este ca prietenii invitați să nu se mai fi jucat înainte. Atât ei cât și prietenii lor vor primi beneficii. Cei 3 prieteni vor primi câte un bonus de 100.000 MB, iar utilizatorii care inițiază invitațiile vor primi beneficii în joc.

Clienții UPC vor putea participa la concurs, având acces la 2 dintre cele 5 colecții (TV&Telefon, Călătorii). Accesul clienților UPC se va face pe baza codului de abonat, nume și prenume.

Participanţii vor putea avansa la următorul nivel săptămânal, în funcţie de numărul de cartonașe strânse în săptămâna respectivă. Numărătoarea se restartează la fiecare 7 zile.

Într-un Grup pot fi maxim 5 membri. Numărul de cartonașe deschise de membri Grupului se vor cumula și se vor număra în avansarea către următorul nivel.

Sistemele de operare compatibile pentru aplicaţia My Vodafone: Android 4.4 sau mai recent și iOS 8.

Jocul constă în completarea uneia dintre cele 5 colecţii de cartonașe. Fiecare colecţie va fi compusă din câte 12 cartonașe unice.

Cartonașele pot fi dobândite prin:

  • Pentru clientii abonati Vodafone:
  • Emiterea facturii: clienții abonați vor primi la emiterea facturii cartonașe în funcție de valoarea abonamentului lor. De exemplu: dacă ai un abonament de 13 euro, vei primi 13 cartonașe. Clienții care au factura peste 20 de euro, vor primi doar 20 de cartonașe. Dacă valoarea abonamentului va conține zecimale, numărul cartonașelor va fi rotunjit. De exemplu, dacă abonamentul tău este de 7,34 euro vei primi 8 cartonașe.
  • Pentru clientii Cartelei Vodafone:
  • Reîncărcare: câte un cartonaș pentru fiecare eurocredit reîncărcat, în limita a 15 eurocredit (cartonașe) pe reîncărcare
  • Acces zilnic în pagina jocului din My Vodafone: primești minimum un cartonas în Mystery Box
  • La achiziţia unor oferte specificate în mod expres în Aplicaţie. Fiecare ofertă achiziţionată va acorda dreptul de a primi un anumit bonus de date la care se adaugă un număr de Cartonașe.
  • La reîncărcarea Cartelei sau plata facturii din aplicația MyVodafone vei primi 5 cartonașe bonus

Un Mystery Box poate conţine maxim 5 cartonașe. De exemplu, dacă faci o reîncărcare de 6 euro credit primești 2 Mystery Box-uri , unul cu 5 cartonașe și unul cu 1 cartonaș.

Cartonașele pot fi:

  • De colecţie: la completarea uneia dintre cele 5 colecţii, câștigi unul dintre premiile aferente colecţiei respective: Colecţia TV&Telefon – 50 pachete TV Philips 55PUS7304/12 & Telefon Xiaomi Mi MIX 3 5G 128GB; Colecția Călătorii – 100 vouchere de călătorie în valoare de 100€, Colecția Philips – 100 espresoare de cafea, Colecția HBOGO – 10.000 abonamente de 2 luni, Colecția Fashion Days (accesibila doar clienților care au reîncărcat sau plătit factura în aplicația MyVodafone) – 500 vouchere în valoare de 100€ (475 ron) la Fashion Days
  • De tip Joker; acestea pot avea 4 tipuri de conţinut:
    • Cartonaș Amplificard care îţi oferă posibilitatea de a schimba cartonașe dubluri cu un alt cartonaș;
    • Beneficii la Cartela Vodafone sau pe abonamentul tau de voce mobilă Vodafone
    • Vouchere la Partenerii Vodafone;
    • Posibilitatea de a achiziţiona bonusuri de date și cartonașe
  • De tip Donație: acestea îți oferă posibilitatea de a dona pentru o cauză a Fundației Vodafone

Dublurile se pot dărui în seturi de câte 3 cartonase diferite.

După dăruirea premiilor instant de tip Joker, acestea nu vor mai apărea în lista ta de premii disponibile.

Fiecare utilizator Vodafone cu număr nou activat în perioada 1.10.2019 – 15.11.2019, atât de Abonament de voce mobilă, cât și de Cartelă, va primi un bonus de 100.00 MB, valabil 90 de zile.

Premiile colecţiilor sunt dedicate exclusiv clienţilor Vodafone România. Excepție fac clienții UPC care au acces la 2 dintre cele 5 colecții.

În secţiunea Câștigători din aplicaţie vor apărea participanţii care au completat colecţiile. Dacă un participant NU va trece de procesul de validare, va fi ulterior scos din secţiunea de Câștigători. Câștigătorii vor apărea în aplicaţie cu username-ul ales. Dacă aceștia nu fac parte dintr-un grup la momentul câștigului, va apărea doar premiul câștigat.

Lista cu numele câștigătorilor va fi postată pe site la sfârșitul campaniei. Excepţie fac postările pe Facebook cu nume de câștigători pentru care va fi semnat un acord de imagine.

Poţi consulta lista de premii pe care le-ai câștigat și premiile pe care le poţi câștiga accesând secţiunea “Premii colecţii” din pagina de joc, aflată în aplicaţia My Vodafone.

Bonusurile de date câștigate pot fi activate doar din pagina campaniei, în momentul câștigării sau, ulterior, din pagina Jokeri ”Oferte”.

Toate bonusurile se pot consuma cu o ofertă Cartelă Vodafone sau cu Abonamentul tau de Voce mobilă Vodafone, activ, fara restrictii de neplata sau frauda.

Termenul de activare al bonusurilor este 30.11.2019

Bonusurile și extraopţiunile primite pentru clienţii de Cartelă Preplătită nu sunt transferabile către clienţi de Abonament de voce mobilă. Acest lucru se aplică și pentru bonusurile destinate clienţilor de Abonament de voce mobilă

Pentru a intra în posesia premiilor din colecţiile TV&Telefon, Călătorii, Philips, un reprezentant Vodafone te va contacta în 3 zile de la câștigarea premiului, în zilele lucrătoare.

Euro creditul primit prin Transfer Credit de pe un număr de Cartelă Preplătită pe alt număr de Cartelă Preplătită nu sunt eligibile pentru primirea cartonașelor.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Site-ul Concursoman.ro nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele diferențe între informațiile de pe site și cele de pe paginile de concurs ale site-urilor organizatoare. Pentru mai multe detalii consultă regulamentul oficial complet.

5 din 5 (21 Voturi)