Acest concurs a expirat în data de 2021-03-01. Vezi concursurile active aici.
Iarna asta te pui in miscare cu premii MOL!

Pregateste-ti masina pentru sezonul rece, alimenteaza cu minimum 25 L de carburant #MOLEVO si poti castiga premii senzationale.

Ce trebuie sa faci

Alimenteaza in statiile MOL cu minimum 25 litri de carburanti din gama MOL EVO (EVO 100 Plus, EVO Diesel Plus, EVO 95, EVO Diesel) in perioada 07.12.2020 – 28.02.2021 si ai acces la premii atractive.

Ce poti sa castigi:

  • 1.000 de carduri carburant in valoare de 150 lei. Aceste premii se acorda instant, prin tragere la sorti in sistem informatic. Verifica bonul fiscal si, daca este tiparit urmatorul mesaj „Felicitari! Ai castigat un card de carburant in valoare de 150 lei!”, inseamna ca esti castigator si primesti pe loc cardul de carburant in valoare de 150 lei de la colegul nostru din statie.
  • De doua ori mai multe puncte de loialitate pentru alimentarile cu gama de carburanti premium MOL EVO Plus: Foloseste cardul MultiBonus si primesti pe loc 6 puncte de loialitate la fiecare litru de carburant EVO Diesel Plus sau EVO 100 Plus alimentat.
  • 6 carduri MOL Gift in valoare de 5000 lei, prin tragere la sorti bilunara;
  • Marele premiu, 1 autoturism HONDA CR-V Hybrid, prin tragere la sorti la finalul campaniei.

Daca alimentezi cu carburant premium MOL EVO Plus sau daca folosesti cardul MultiBonus la alimentare*, sansele tale pentru marile premii se dubleaza! Desi tu iti vei inscrie o singura data tranzactiile, noi ti le vom dubla in mod automat si vei beneficia astfel de sanse duble de castig pentru aceste premii.

Campania promotionala "Iarna asta te pui in miscare cu premii MOL EVO" este organizata si se va desfasura in perioada 07 decembrie - 28 februarie 2021.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (7 Voturi)