Acest concurs a expirat în data de 2023-09-24. Vezi concursurile active aici.
Participă și câștigă premii pentru un super an școlar!

Ce trebuie să faci:

Cumpără în perioada campaniei oricare 3 produse participante, aparținând brandurilor Dare, pe acelasși bon fiscal, înscrie bonul pe pagina campaniei și poți câștiga unul dintre premiile campaniei.

Pentru cumpărăturile din rețeaua Mega Image, dar și online poți câștiga unul dintre cele 40 x premii constând în vouchere Fashion Days, în valoare de 250 lei fiecare.  

Pentru cumpărăturile din rețeaua Cora, dar și online poți câștiga unul dintre cele  50 x premii in bani constând în suma echivalentă a unui voucher Cora, in valoare de 200 lei fiecare.

Pentru cumpărăturile din rețeaua Carrefour, dar si online poți câștiga unul dintre cele 150 x premii constând în vouchere Carrefour, în valoare de 100 lei fiecare.

Păstrează bonul înscris în campanie pentru validarea premiilor.

Ce poți să câștigi:

  • 1 x premiu în bani, în valoare de 20.000 lei
  • 2 x premii zilnice în bani, în valoare de 500 lei
  • 40 x premii constând în vouchere Fashion Days, în valoare de 250 lei fiecare, premiile se acordă doar participanților care au achiziționat produsele participante din rețeaua Mega Image
  • 50 x premii în bani constând în suma echivalentă a unui voucher Cora, in valoare de 200 lei fiecare, premiile se acordă doar participanților care au achiziționat produsele participante din rețeaua Cora
  • 150 x premii constând în vouchere Carrefour, în valoare de 100 lei fiecare, premiile se acordă doar participanților care au achiziționat produsele participante din rețeaua Carefour

Campania promoțională "Dare to start new experiences with attitude!" este organizată și desfâșurată pe întreg teritoriul României, în perioada 15 august - 23 septembrie 2023.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consultă regulamentul oficial complet.

3 din 5 (5 Voturi)