Acest concurs a expirat în data de 2023-03-01. Vezi concursurile active aici.
Retetele de economisire sau Tu cum economisesti in 2023?

Fiecare dintre noi cauta diferite solutii prin care sa isi imbunatateasca viata de zi cu zi, iar Kaufland iti este alaturi pentru a depasi provocarile de inceput de an si nu numai. Retetele de economisire pe care le propunem le-am dezvoltat impreuna si tot impreuna depasim perioadele de incertitudine.

Ce trebuie sa faci:

Descopera paginile cu produse din revista saptamanala Kaufland, atat cele rosii, cat si cele albastre, semnalizate cu ”Retetele de economisire”

Cumpara minimum 3 produse din paginile rosii semnalizate cu ”Retetele de economisire” sau/si minimum 3 produse din paginile albastre semnalizate cu ”Retetele de economisire” si te bucuri de 10% extra discount la cele 3 produse. Daca cumperi mai mult de 3 produse din paginile amintite, reducerea se va aplica la cele mai scumpe 3 produse.

Daca cumperi multiplu de 3 din aceste pagini, extra discount-ul de 10% se va aplica la fiecare 3 produse.

Dupa achizitia acestor produse, inscrie bonul fiscal pe care apar acestea pe kaufland.ro/reteteledeeconomisire si poti castiga, in fiecare saptamana unul dintre cele peste 6000 de premii, in valoare 800 lei (valoare bruta) fiecare.

Ce poti sa castigi:

  • 6.250 x 800 lei (reprezentand contravaloarea estimata a cheltuielilor cu electricitatea si incalzirea intr-o luna de iarna)

Campania promotionala "Tombola de economisire" este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 04 ianuarie - 28 februarie 2023.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

4 din 5 (5 Voturi)