Acest concurs a expirat în data de 2019-07-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga cu Orange TV Go si BBC Earth!

Sarbatoreste cu noi un eveniment istoric - 50 de ani de la primii pasi pe Luna! Iti oferim acces gratuit in Orange TV Go la canalul BBC Earth, ca sa vezi documentare impresionante. In plus, poti castiga unul dintre cele 3 telescoape marca Gskyer.

Iti recomandam sa urmaresti pe BBC Earth serialul ”The Planets”, in fiecare duminica la ora 23:00. Iar in weekendul 21 - 22 iulie, ai emisiuni speciale despre aselenizare.

Cum poti accesa Orange TV Go:

  • intra pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau in aplicația Orange TV Go pentru smartphone si tableta, disponibila in Play Store si App Store sau prin aplicatia pentru smart TV, disponibila in Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen;
  • intra in aplicatie si inregistreaza-te cu numarul tau de telefon Orange sau numele de utilizator si parola My Orange si ai acces gratuit la BBC Earth in perioada campaniei;

Traficul de date corespunzator accesarii canalului BBC Earth va fi taxat in functie de tariful standard corespunzator pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

5 din 5 (2 Voturi)