Acest concurs a expirat în data de 2022-09-16. Vezi concursurile active aici.
Sanatatea merge mana-n mana cu relaxarea!

Asadar, cu siguranta ti-ar prinde bine un sejur complet de odihna si tratament, intr-una dintre cele cele mai cunoscute statiuni balneare romanesti. Noi ne ocupam de tot, tu trebuie doar sa-ti faci bagajele.

Bucura-te de o vacanta completa si binemeritata si da-le de veste celor dragi, dar si tuturor cunoscutilor. De ce? Pentru ca anul acesta te trimitem din nou la bai. Iti punem la dispozitie transport, cazare, mese si tratament, iar tie iti ramane doar sa te bucuri si sa-ti incarci bateriile.

Ce trebuie sa faci:

Ia-ti tratamentul lunar de la Catena, in perioada 1 august – 15 septembrie 2022, depune talonul primit in urnele existente in farmacii si poti castiga unul dintre cele 200 de pachete complete, in una dintre urmatoarele statiuni:  Baile Olanesti, Baile Herculane, Baile Tusnad, Baile Govora, Covasna, Vatra Dornei, Amara, Buzias.

Ce poti sa castigi:

  • 200x pachet complet pentru 1 sau 2 persoane, ce contine: cazare timp de 6 nopti, masa, tratament balnear cu 2 sedinte de tratament pe zi si transport

Campania promotionala "Catena te trimite din nou la bai" este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 01 august - 15 septembrie 2022.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)