Acest concurs a expirat în data de 2022-06-01. Vezi concursurile active aici.
Adu-ti toaaata gasca pe YOXO si poti primi un voucher la eMAG in valoare de 150 lei!

Testeaza YOXO gratuit timp de 1 luna, convinge cat  mai multi prieteni sa isi activeze un abonament YOXO si poti castiga un voucher eMAG in valoare de 150 RON si 100 GB bonus pentru fiecare prieten care si-a activat un abonament. Cool, nu?

Ce trebuie sa faci:

Configureaza un abonament YOXO folosind codul ZOLTAN3FA26A si primesti o luna gratis, indiferent de abonamentul ales. Intra in aplicatia YOXO si trimite codul tau de reducere din programul "Invita un prieten la toti ai tai". Convinge cat mai multi prieteni sa isi activeze un abonament YOXO pana pe 31 mai 2022 folosind codul tau de reducere. Primii 150 clienti YOXO care au cele mai multe coduri de reducere folosite la activarea unui nou abonament primesc 150 lei la eMAG.

Ce poti sa castigi:

  • 150x voucher eMAG in valoare de 150 lei

YOXO este un abonament digital, fara limite contractuale, pe care il poti reconfigura in fiecare luna. Descarca acum aplicatia si incepe sa-ti faci propriile reguli, pe telefonul tau. Abonamentul este disponibil exclusiv in aplicatia mobila dedicata, pentru iOS, Android sau Huawei App.

Campania promotionala este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 24 mai - 31 mai 2022.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)