Acest concurs a expirat în data de 2021-01-12. Vezi concursurile active aici.
Cele mai amuzante desene animate de pe Boomerang te asteapta sa le descoperi alaturi de cei mici.

Profita de fiecare moment petrecut cu piticii tai. Vezi, alaturi de ei, cele mai simpatice desene animate de la Boomerang, canal disponibil intre 27 noiembrie 2020 si 11 ianuarie 2021 si in Orange TV Go.

Poti castiga, prin tragere la sorti, unul din cele 5 telescoape Celestron Cosmos 60AZ, ca sa explorati impreuna universul, sau alte premii simpatice inspirate din serialul “Alice si Lewis”, disponibil din 7 decembrie pe Boomerang, zilnic de la ora 18:00.

Cum poti accesa Orange TV Go:

  • Intra pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau in aplicatia Orange TV Go pentru smartphone si tableta, disponibila in Play Store si App Store sau prin aplicatia pentru smart TV, disponibila in Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen;
  • Intra in aplicatie si inregistreaza-te cu numarul tau de telefon Orange sau numele de utilizator si parola My Orange si ai acces gratuit la Boomerang in perioada campaniei;

Traficul de date corespunzator accesarii canalului Disney Channel va fi taxat in functie de tariful standard corespunzator pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)