Acest concurs a expirat în data de 2020-01-14. Vezi concursurile active aici.
Cu Orange TV Go e mai simplu sa vezi documentarele preferate.

Cu Orange TV Go ai acces gratuit la Discovery Channel si TLC pana la 13 ianuarie. Iar daca urmaresti Discovery Channel cu Orange TV Go poti castiga unul din cele 10 hanorace cool.

Iti recomandam sa vezi noul sezon din Great White Christmas, ca sa descoperi mai multe despre rechini. Acest documentar special e difuzat intre 16 si 27 decembrie, in fiecare zi de luni pana vineri, la ora 00:00.

Cum poti accesa Orange TV Go:

  • Intra pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau in aplicatia Orange TV Go pentru smartphone si tableta, disponibila in Play Store si App Store sau prin aplicatia pentru smart TV, disponibila in Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen;
  • Intra in aplicatie si inregistreaza-te cu numarul tau de telefon Orange sau numele de utilizator si parola My Orange si ai acces gratuit la Discovery Channel si TLC in perioada campaniei;

Traficul de date corespunzator accesarii canalului Discovery Channel si TLC va fi taxat in functie de tariful standard corespunzator pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (3 Voturi)