Acest concurs a expirat în data de 2021-05-01. Vezi concursurile active aici.
Povestile preferate, mereu la indemana!

Cu Orange TV Go ai mereu la indemana povestile preferate ale celor mici, atunci cand ai nevoie de ele.

Urmareste aventurile Mashei si ale Ursului cu Orange TV Go, intre 1 si 30 aprilie, si poti castiga prin tragere la sorti una dintre cele trei tablete Samsung Galaxy Tab A7 4G T505 Gray 32GB.

Pe durata campaniei, toti abonatii Orange vor avea acces la cele 3 sezoane din indragita serie „Masha si Ursul” disponibile in Orange TV Go in sectiunea Movie Go Unlimited.

Cum poti accesa Orange TV Go:

  • Intra pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau in aplicatia Orange TV Go pentru smartphone si tableta, disponibila in Play Store si App Store sau prin aplicatia pentru smart TV, disponibila in Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intra in aplicatie si inregistreaza-te cu numarul tau de telefon Orange sau numele de utilizator si parola My Orange si ai acces gratuit in perioada campaniei

Traficul de date corespunzator accesarii va fi taxat in functie de tariful standard corespunzator pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

4 din 5 (3 Voturi)