Acest concurs a expirat în data de 2020-04-19. Vezi concursurile active aici.
Iti doresti un zambet perfect?

Ei bine, fata de o periuta manuala, o periuta electrica Oral B te poate ajuta sa-ti cureti in mod egal dintii si sa nu apesi prea tare riscand sa-ti strici smaltul dintilor sau sa iti ranesti gingiile, oferindu-ti astfel dinti curati si vizibil mai sanatosi.

Si daca pe langa acel zambet frumos, iti doresti si un Apple iPad, te invitam sa participi la acest concurs.

Ce trebuie sa faci:

  1. Intra pe site-ul Farmaciilor Tei sau bebe Tei, mergi in Farmacia Tei (locatiile: Barbu Vacarescu, Rahova sau Dristor) sau in magazinele Bebe Tei (locatiile: Anchor Plaza, Sun Plaza, Lacul Tei 62 sau Vivo Constanta) si cumpara o periuta electrica de la Oral B. Nu uita sa ceri si bonul fiscal/sa pastrezi factura.
  2. Inscrie in foermularul de concurs numarului bonului fiscal/al facturii primite la achizitia periutei Oral B pe youtil.ro si sansele de castig tocmai ce au crescut.
  3. Pastreaza bonul fiscal/factura pentru validare, in caz ca vei castiga.

Ce poti sa castigi:

  • 2x tableta Apple iPad la fiecare achizitie de periuta electrica Oral B din magazinele participante Bebe Tei
  • 2x tableta Apple iPad la fiecare achizitie de periuta electrica Oral B din magazinele participante Farmacia Tei

Sursa concurs: www.youtil.ro

Campania promotionala este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 18 martie - 18 aprilie 2020.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)