Acest concurs a expirat în data de 2021-04-12. Vezi concursurile active aici.
Blogger-ul Cristian Manafu oferă un voucher în valoare de 300 de lei valabil pe platforma de comenzi online Tazz by eMAG.

Voucher-ul poate fi folosit pentru livrarea de mâncare la domiciliu în cele 22 de orașe din țară. Consultați lista de orașe aici.

Platforma Tazz oferă meniuri de la restaurante cunoscute și apreciate pentru toate gusturile. Livrarea se face rapid pe site sau din aplicația mobilă. Mai mult, recent Tazz a introdus și plata cu cardul de tichete de masă Edenred Ticket Restaurant.

Tot ce trebuie să faci este să:

1) Intri în postul lui Cristian
2) Alegi un restaurant dintre cele prezentate de el și intri pe pagina acestuia
3) Alegi un fel de mâncare de la acel restaurant (numele felului) și apoi lasă-l în comentariile acestui post de Facebook

Concursul se desfășoară pe Facebook. Comentariul cu felul de mâncare ales trebuie lăsat pe Facebook până pe 11 aprilie inclusiv. Câștigătorul va fi anunțat în postul de pe Facebook pe 12 aprilie.

Concursul este deschis persoanelor majore din România. Un participant poate lăsa un singur comentariu. Voucher-ul este valabil în 22 de orașe din țară, unde este disponibil Tazz by eMAG.

Succes!

5 din 5 (3 Voturi)