Acest concurs a expirat în data de 2019-09-09. Vezi concursurile active aici.
Bun venit la Tatitlon, competitia taticilor si piticilor activi!

Tatitlon este competitia care celebreaza campionii miscarii: taticii si piticii lor. Campania se va desfasura in perioada 10 iunie – 08 septembrie 2019.

Ce trebuie sa faci:

  1. In primul rand pentru a te inscrie in competitie impreuna cu bebelusul tau, trebuie sa creezi un cont in platforma.
  2. Inscrie-te in Tatitlon cu un video. Fie ca esti mamica sau tatic, pentru a putea castiga unul dintre premiile campaniei, trebuie sa iti echipezi micutul cu Pampers Pants si sa urci in platforma un video cu tine si bebelusul tau facand o activitate sau un sport impreuna. Fie ca vorbim de dans, de primii pasi, de schimbatul scutecului sau de joaca de-a avionul, orice video care va prezinta pe voi doi in actiune va fi validat. Afla mai multe despre cum sa urci un video valid in regulamentul campaniei.
  3. Validarea poate dura maximum 24 - 48 de ore. Odata ce clipul inregistrat de tine va fi validat, vei primi pe adresa de e-mail confirmarea.
  4. Aduna cat mai multe voturi. Fiecare video inscris in competitia Tatitlon va fi votat public. Cele mai votate 20% dintre clip-uri vor intra in marea finala pentru marele premiu: Un Volkswagen T-Roc complet echipat pentru bebelusi. 
  5. Juriul va desemna dintre acestia echipa castigatoare. Se vor lua in considerare creativitatea echipei si implicarea. Cu cat veti fi mai activi si mai creativi, cu atat mai bine. De asemenea, juriul se va asigura ca voturile inregistrate pentru fiecare video sunt valide. Poti înscrie un singur video in competitie. Ai dreptul sa înlocuiesti acest video cu unul nou. In acest caz, trebuie sa stergi intai clipul deja inscris. Atentie! Voturile obtinute pentru primul video, nu se transfera pentru urmatorul.
  6. Cum obţin voturi? Orice participant poate share-ui in social media proba lui si isi poate invita prietenii in platforma sa il voteze. Oricine poate sustine o echipa: super-tatic + bebe si o poate vota de cate ori doreste pe parcursul campaniei, dar nu mai mult de o data pe zi. Orice sustinator poate oferi un singur vot mai multor super-tatici in aceeasi zi.

Ce poti sa castigi:

  • un Volkswagen T-Roc complet echipat pentru bebelusi 
  • primii 100 super tatici inscrisi in competitie primesc garantat un Mega Box Pampers Pants pentru micutii lor super activi
  • saptamanal cel mai votat participant va primi un voucher cadou de la Kaufland

Sursa concurs: www.tatitlon.ro

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (2 Voturi)