Acest concurs a expirat în data de 2020-08-06. Vezi concursurile active aici.
Urmareste Liga 1 pe toate ecranele, ghiceste scorul meciurilor si castiga premii fantastice.

Concursul "Ghiceste scorul – sezonul 10" se va desfasura incepand cu data de 12 iulie 2019 si se va incheia pe 5 august 2020, ora 23:59.

Utilizatorii vor trebui sa se inregistreze in concurs accesand pagina concursului online, prin folosirea unui cont online Orange existent sau prin crearea unuia nou, folosind pentru concursul online un nume de utilizator asociat contului. Utilizatorii se vor inregistra in concurs alegand un alias unic disponibil si sunt obligati sa declare un numar unic de telefon mobil valid. Utilizatorii inregistrati in concurs trebuie sa ofere datele reale de contact in vederea contactarii in cazul in care vor fi desemnati castigatori, pentru a intra in posesia premiilor.

Pe perioada campionatului national de fotbal, programul acestuia se va afisa pe site-ul concursului cu data exacta si orele meciurilor programate. Utilizatorii vor avea posibilitatea de a completa fiecare scor pe care il previzioneaza pentru fiecare din meciurile afisate, dupa cum urmeaza:

  • in spatiul dedicat utilizatorul introduce scorul / scorurile pe care le previzioneaza, dar nu mai tarziu de ora de incepere a meciului;
  • scorul / scorurile introduse trebuie salvate. Acestea pot fi modificate pana cel tarziu la inceperea meciului respectiv;
  • dupa fiecare modificare de scor facuta, utilizatorul trebuie sa-si salveze optiunile;

Utilizatorul va primi un punctaj in functie de predictiile pe care le face.

In cadrul concursului vor fi disponibile si sectiuni prin care se acorda puncte suplimentare.

Toate punctele obtinute intr-un meci se cumuleaza. Numarul maxim de puncte posibile pentru un meci este de 40.

Meciurile amanate sau disputate ulterior, meciurile castigate la masa verde, precum si alte cazuri exceptionale, nu vor fi incluse in cadrul punctajelor necesare fazelor, decat daca sunt comunicate public in timp util pentru fiecare faza de concurs. Daca scorurile finale oficiale in aceste cazuri exceptionale vor fi comunicate in perioada de concurs, punctajele recalculate vor fi incluse si luate in considerare doar pentru Clasamentul General Final al Concursului.

Intrebarile suplimentare:

Exemple de intrebari suplimentare:
1. Cate cartonase rosii vor fi in meciul –Dinamo-Steaua?
Raspunsul corect previzionat adauga 10 puncte.
2. Aranjeaza corect, pana la data de 10 aprilie 2015, 23:59, echipele in clasamentul final al turului Ligii 1 si la finalul jocului pentru fiecare echipa pozitionata corect se primesc 20 de puncte, iar pentru plasarea incorecta 0 puncte.

Punctele zilei:

In fiecare zi, fiecare utilizator poate primi 10 puncte suplimentare daca intra in pagina dedicata punctelor suplimentare si voteaza una din ofertele prezentate pe acea pagina. Pentru evitarea oricarui dubiu, indiferent de numarul de voturi acordate de acelasi utilizator, intr-o zi, numarul de puncte alocate va fi fix, 10 puncte.

Plasarea jetonului tip „joker”:

Utilizatorii pot primi puncte suplimentare daca folosesc o optiune de joker, care tripleaza punctajul pus in concurs. Jokerul poate tripla punctajul obtinut la meciul respectiv pentru predictia completa si corecta, dar daca previziunea este incorecta se scad automat 50 de puncte. Daca nu se previzioneaza un meci sau nu se completeaza o intrebare, scorul pana in acel moment ramane intact, insa utilizatorul nu va primi puncte suplimentare.

Codurile promotionale

Utilizatorii pot primi puncte suplimentare pe baza unor coduri distribuite de Organizator pe diferite canale de comunicare:

  • postari gratuite pe pagina de Facebook a Organizatorului
  • gratuit, prin canale de presa
  • pagini sau campanii gratuite de internet
  • gratuit, prin canale TV sau radio, incluzandu-le pe toate acestea, dar fara a se limita la canalele  de comunicare enumerate

Codurile promotionale vor fi introduse de utilizatori in campul dedicat din paginile concursului.

La finalul meciurilor, oricare utilizator poate afla punctajul obtinut si pe ce loc se pozitioneaza in clasamentul general. Prin interogarea bazei de date se va putea vedea atat pozitia curenta cat si cea anterioara in cursa pentru premiile oferite in cadrul clasamentului final. Clasamentul general prezinta in ordinea pozitiilor topul utilizatorilor la momentul respectiv. Pe 5 august 2020, ora 23:59, pe baza punctajelor acumulate pe tot parcursul concursului de catre utilizatori, se realizeaza un Clasament General Final al utilizatorilor. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori au acelasi numar de puncte, se considera castigator utilizatorul care a salvat primul ultima predictie corecta a unui meci.

Concursul se desfasoara:

  • De la 12 iulie 2019 pana la 5 august 2020, ora 23:59, pentru premiile acordate in baza Clasamentului General Final. La sfarsitul fazei de concurs pe 5 august 2020, ora 23:59, se cumuleaza toate punctele, se realizeaza clasamentul final, se desemneaza castigatorii si se acorda premiile corespunzatoare.
  • La sfaristul fiecarei etape ale Ligii 1 se face un Clasament al Etapei. Utilizatorul care a obtinut cele mai multe puncte la finalul fiecarei etape primeste 1 un premiu constand intr-o optiune gratuita World HD Go timp de 4 luni pe contul cu care este inscris in jocul Ghiceste scorul sezon 10.

Meciurile amanate sau disputate ulterior, meciurile castigate la masa verde, precum si alte cazuri exceptionale nu vor fi incluse in cadrul punctajelor necesare fazelor, decat daca sunt comunicate public in timp util pentru fiecare faza de concurs. Daca scorurile finale oficiale in aceste cazuri exceptionale vor fi comunicate in perioada de concurs, punctajele recalculate vor fi incluse si luate in considerare doar pentru Clasamentul General final al Concursului.

Premiile acordate pe baza de puncte si Clasament General Final

  • 1 premiu constand intr-un TV Samsung UE50NU7092UXXH in valoare de 1585 ron (TVA inclus), care se acorda utilizatorului care a obtinut cele mai multe puncte la finalul concursului
  • 1 premiu constand intr-un TV LG LG32LN5758, in valoare de 1012 ron (TVA inclus), care se acorda utilizatorului clasat pe locul al doilea
  • 1 premiu constand intr-un smartwatch Huawei Watch GT Sport Black 55023259 CNDHWI2500301, in valoare de 486 ron (TVA inclus), care se acorda utilizatorului clasat pe locul al treilea

Premiile acordate pe baza de puncte si Clasament al Etapei:

  • La sfarsitul fiecarei etape a Ligii 1 se face un clasament al etapei. Utilizatorul care a obtinut cele mai multe puncte la finalul fiecarei etape primeste 1 premiu constand intr-o optiune gratuita World HD Go timp de 4 luni pe contul cu care este inscris in jocul Ghiceste scorul sezon 10. Cu fiecare etapa noua, acest clasament al jucatorilor etapei se reseteaza si se contorizeaza strict punctele obtinute pe fiecare etapa in parte.
  • In cazul in care un utilizator se claseaza de mai multe ori pe locul 1 in Clasamentul Etapei atunci activarea optiunii TV castigate se poate face numai dupa expirarea perioadei de 4 luni de la prima activare a optiunii TV.
  • Prin optiunea World HD Go se ofera acces la canale TV romanesti si internationale de interes general, stiri, documentare, film, sport, canale pentru copii si muzica disponibile in site-ul tvgo.orange.ro si aplicatia Orange TV Go.
  • In cazul in care unul sau mai multi utilizatori au acelasi numar de puncte, se considera castigator utilizatorul care a salvat primul ultima predictie corecta a unui meci.
  • In cazul unor erori de orice natura care pot altera rezultatele corecte si clasamentul final, acestea pot fi modificate in orice moment de Organizator in functie de actualizarile datelor corecte corespunzatoare si ale altor scoruri corectate si actualizate ulterior incheierii meciurilor

Pe tot parcursul concursului sunt oferite urmatoarele premii:

  • 1 premiu constand intr-un TV Samsung, UE50NU7092UXXH, in valoare de 1585 ron (TVA inclus), care se acorda utilizatorului care a obtinut cele mai multe puncte la finalul concursului
  • 1 premiu constand intr-un TV LG, LG32LN5758, in valoare de 1012 ron (TVA inclus), care se acorda utilizatorului clasat pe locul al doilea
  • 1 premiu constand intr-un smartwatch Huawei Watch GT Sport Black in valoare de 486 ron (TVA inclus), care se acorda utilizatorului clasat pe locul al treilea
  • 24 de premii constand intr-o optiune World HD Go gratuita timp de 4 luni, in valoare de 3.5 euro TVA inclus pentru fiecare optiune. Valoarea unui premiu este de 3.5 euro x 4 luni = 14 euro.

Valoarea tuturor premiilor in optiuni x 24 de premii = 336 euro, TVA inclus, pe conturile cu care utilizatorii sunt inscrisi in jocul Ghiceste scorul sezon 10. Premiile in optiuni nu se acorda pentru sesiunea de Playoff/ Playout ale Ligii 1.

Traficul de internet aferent navigarii pe site-ul tvgo.orange.ro sau in aplicatia Orange TV Go va fi facturat in functie de tariful corespunzator pachetului de internet detinut de catre participant.

Organizatorul concursului online Orange „Ghiceste scorul - sezonul 10” este Orange Romania S.A..  Participarea la acest concurs implica acceptarea de catre Participanti a prevederilor regulamentului precum si obligativitatea respectarii acestora de catre toti participantii. Regulamentul, precum si detaliile concursului, sunt disponibile gratuit oricarui solicitant pe site-ul oficial al organizatorului, la www.orange.ro, pe toata perioada concursului. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

4 din 5 (6 Voturi)