Acest concurs a expirat în data de 2021-08-30. Vezi concursurile active aici.
Imi place sa privesc spre viitor!

Castiga premii cu Orange TV Go si AXN HD!

Urmareste cele mai noi seriale fantasy de pe AXN HD, „O lume noua” si „A doua tinerete”, cu Orange TV Go, pana pe 29 august, si poti castiga prin tragere la sorti super premii:

  • 1 x televizor Sony KDL 32RE400 LED
  • 3 x camera Sony HDR-AS20
  • 3 x casti Sony WH-XB700

Nu rata, in fiecare luni de la ora 22:00 „O lume noua” si de la 23:00 „A doua tinerete”. Pana pe 29 august, canalul AXN HD este disponibil cu acces liber in aplicatia Orange TV Go.

Descarca aplicatia Orange TV Go din App Store si Google Play si poti urmari in direct, pe telefonul mobil sau tableta, emisiunile si filmele preferate.

Cum poti accesa Orange TV Go:

  • Intra pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau in aplicatia Orange TV Go pentru smartphone si tableta, disponibila in Play Store si App Store sau prin aplicatia pentru smart TV, disponibila in Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intra in aplicatie si inregistreaza-te cu numarul tau de telefon Orange sau numele de utilizator si parola My Orange si ai acces liber la AXN HD in perioada campaniei

Traficul de date corespunzator accesarii canalului AXN HD va fi taxat in functie de tariful standard corespunzator pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consultă regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)