Acest concurs a expirat în data de 2020-11-28. Vezi concursurile active aici.
Super seri de filme cu Filmbox Extra HD si Orange TV Go

Bucura-te de seri pline de aventuri, cu filmele si serialele de pe Filmbox Extra HD. Urmareste-le prin Orange TV Go, intre 27 octombrie si 27 noiembrie, si poti castiga, prin tragere la sorti, un smartwatch Fitbit Versa 3.

In plus, in acest interval, canalul este disponibil pe televizor si abonatilor care au un abonament de televiziune prin satelit Local HD.

Cum poti accesa Orange TV Go:

  • Intra pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau in aplicatia Orange TV Go pentru smartphone si tableta, disponibila in Play Store si App Store sau prin aplicatia pentru smart TV, disponibila in Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intra in aplicatie si inregistreaza-te cu numarul tau de telefon Orange sau numele de utilizator si parola My Orange si ai acces gratuit la Filmbox Extra HD in perioada campaniei

Traficul de date corespunzator accesarii canalului Filmbox Extra HD va fi taxat in functie de tariful standard corespunzator pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)