Acest concurs a expirat în data de 2019-10-31. Vezi concursurile active aici.
Investeste in imunitatea ta si a celor dragi si poti castiga!

Odata cu instalarea sezonului rece, organismul nostru este din ce in ce mai predispus infectiilor respiratorii si virusurilor. Un sistem imunitar puternic ne poate ajuta sa preintampinam afectiunile specifice perioadei sau sa trecem mai usor peste episoadele de boala.

Vino in perioada 31.08 - 31.10.2019 in farmaciile participante, in magazinele Secom si pe secom.ro si cumpara minimum un produs de imunitate Secom participant in campanie.

Poti castiga unul dintre cele 30.000 de premii la fiecare achizitie sau unul dintre cele 31 premii prin tragere la sorti:

  • 1 x Scuter electric
  • 10 x Purificator aer
  • 10 x Tensiometru wireless
  • 10 x Ceas-tracker hibrid

Pastreaza bonul fiscal, inregistreaza-l pe www.promoapp.ro in sectiunea special creata campaniei “Investeste in imunitatea ta si a celor dragi si poti castiga!” sau prin SMS la numarul 1846 (numar scurt cu tarif normal valabil doar in retelele Orange, Vodafone si Telekom din Romania) cu textul “SECOM” urmat de numarul bonului fiscal.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (2 Voturi)