Acest concurs a expirat în data de 2023-01-01. Vezi concursurile active aici.
Inscrie-te si participa la sondajele Daedalus Online si poti castiga un premiu in valoare de maxim 2.500 LEI!

Inscrie-te in comunitatea Daedalus Online si ai sansa sa participi la sondaje si sa iti exprimi parerea.

Pentru fiecare chestionar completat primesti puncte pe care le poti transforma in bonuri valorice.

Ai sansa sa castigi in fiecare luna prin tragere la sorti unul dintre cele 5 premii in valoare de 100 RON fiecare daca raspunzi la cel putin un sondaj.

Fii cel mai activ membru in 2022 pentru ca acum fiecare chestionar completat te poate aduce mai aproape de Clubul Respondentilor GOLD in care ai parte de un bonus de 10% in plus peste valoarea banilor retrasi si poti castiga un lingou de aur si multe altele.

Mai mult, cei care se inscriu in comunitatea Daedalus Online pana pe 31.12.2022 au sansa sa castige 1 premiu la alegere in valoare de 2.500 lei fiecare din cele 6: abonamanet Regina Maria/1 an pentru trei persoane, PS5, trotineta electrica, TV, smartwatch, sistem Home Cinema.

Perioada de desfasurare a concursului va fi 01 Ianuarie  - 31 Decembrie 2022. Concursul se desfasoara exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Organizatorul campaniei este compania S.C. Daedalus New Media Research SRL. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (23 Voturi)