Acest concurs a expirat în data de 2023-02-25. Vezi concursurile active aici.
Demonstreaza-ti iubirea pentru casa ta, iar ENGIE te premiaza!

Casa ta este in cautarea confortului alaturi de un prieten care sa aiba grija de ea asa cum se cuvine? Din dragoste pentru casa ta, ajut-o sa-si faca un prieten adevarat: pachetul Thermo Plus si profesionistii ENGIE.

Ce trebuie sa faci:

Asculta-l pe Radu Constantinescu, pe Drum cu Prioritate, prinde semnalul de concurs, demonstreaza-ti iubirea pentru casa ta si ENGIE te premiaza!

Trimite un mesaj scris sau audio, pe WhatsApp, la numarul de telefon 0728.111.222 si promoveaza-ti cat mai bine, mai ingenios si mai amuzant casa aflata in cautarea confortului alaturi de un prieten care sa aiba grija de ea.

In fiecare zi, de luni pana vineri, Radu Constantinescu va desemna cate un castigator pe zi, alegand unul dintre cele mai haioase si mai originale mesaje.

Ce poti sa castigi:

  • 1 x pachet format din patru echipamente care te vor ajuta sa consumi energie mai eficient si mai inteligent: priza si bec inteligent WiFi, senzor WiFi usi/ferestre si baterie externa cu incarcare solara

Campania promotionala este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 20 - 24 februarie 2023.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

3 din 5 (2 Voturi)