Acest concurs a expirat în data de 2020-02-17. Vezi concursurile active aici.
Castiga cu Orange TV Go si Nicktoons!

Poti castiga un laptop ASUS, daca urmaresti desene alaturi de cei mici pe Nicktoons in aplicatia Orange TV Go, pana pe 16 februarie 2020.

Accesul la canalul Nicktoons este gratuit in aplicatie, iar taxarea traficului de internet se va face conform abonamentului tau. Canalul este inclus si in grila de programe Orange Home TV prin satelit.

Iti recomandam noile episoade amuzante din SpongeBob, de luni pana vineri la 18:40 si in weekend la 7:40.

Cum poti accesa Orange TV Go:

  • Intra pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau in aplicatia Orange TV Go pentru smartphone si tableta, disponibila in Play Store si App Store sau prin aplicatia pentru smart TV, disponibila in Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen;
  • Intra in aplicatie si inregistreaza-te cu numarul tau de telefon Orange sau numele de utilizator si parola My Orange si ai acces gratuit la Nicktoons in perioada campaniei;

Traficul de date corespunzator accesarii canalului Discovery Channel si TLC va fi taxat in functie de tariful standard corespunzator pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)