Acest concurs a expirat în data de 2020-01-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga cu Orange TV Go si AMC!

Poti castiga un home cinema Sony, daca urmaresti canalul AMC in aplicatia Orange TV Go, pana pe 31 decembrie 2019. Nu rata cele mai indragite filme de actiune!

Accesul la AMC este gratuit in aplicatie, iar taxarea traficului de internet se va face conform abonamentului tau. Canalul este inclus si in grila de programe Orange Home TV prin satelit.

Cum poti accesa Orange TV Go:

  • Intra pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau in aplicatia Orange TV Go pentru smartphone si tableta, disponibila in Play Store si App Store sau prin aplicatia pentru smart TV, disponibila in Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen;
  • Intra in aplicatie si inregistreaza-te cu numarul tau de telefon Orange sau numele de utilizator si parola My Orange si ai acces gratuit la AMC in perioada campaniei;

Traficul de date corespunzator accesarii canalului Discovery Channel si TLC va fi taxat in functie de tariful standard corespunzator pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)