Acest concurs a expirat în data de 2021-11-01. Vezi concursurile active aici.
Concurs culinar: Deserturi rafinate cu Breville

Luna aceasta sarbatorim Festivalul Cafelei alaturi de prietenii de la Breville Romania si ne rasfatam cu deserturi minunate pe baza de cafea, aceasta licoare intensa si buna care ne da energie in fiecare dimineata.

Gustos.ro va invita asadar sa inscrieti in concursul "Deserturi rafinate cu Breville", cel putin 2 retete de deserturi pe baza de cafea, dintre cele pregatite de voi.

Ce trebuie sa faci:

Intre 6 si 31 octombrie 2021, va asteptam cu drag sa inscrieti in contul vostru de utilizator de pe site-ul Gustos.ro cel putin 2 retete de deserturi pe baza de cafea. Cand vine vorba de deserturi, nu exista limita in a combina ingrediente parfumate care sa ne faca sa savuram cu pofta. Prajituri delicioase, mousseuri, fursecuri, torturi, toate menite sa ne rasfete papilele intr-un "dans" savuros, cu parfum de cafea. 

Cea mai apreciata reteta pe baza de cafea va fi premiata cu un minunat Espressor Manual cu Lapte Prima Latte Silver Breville

Desemnarea castigatorului se va face prin jurizare de catre echipa Gustos.ro. Criteriile jurizarii vor fi: respectarea temei, claritatea descrierii pasilor de preparare, complexitate preparatului, aspectul preparatului final.

Ce poti sa castigi:

  • 1x Espressor Manual cu Lapte Prima Latte Silver Breville

Campania promotionala "Deserturi rafinate cu Breville" se va desfasura in perioada 06 octombrie – 31 octombrie 2021.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)