Acest concurs a expirat în data de 2021-03-06. Vezi concursurile active aici.
Castiga super premii cu Orange TV Go si Disney Junior!

Urmareste canalul Disney Junior prin Orange TV Go, intre 15 februarie si 5 martie, si poti castiga prin tragere la sorti un aparat foto instant Fuji Instax Mini 11. In aceasta perioada, canalul va fi disponibil tuturor abonatilor Orange.

In plus, din 22 februarie, nu rata cele mai noi episoade din serialul preferat al celor mici, „Blue”, de luni pana vineri de la 18:30, si afla ce jocuri mai inventeaza Blue si Bingo.

Cum poti accesa Orange TV Go:

  • Intra pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau in aplicatia Orange TV Go pentru smartphone si tableta, disponibila in Play Store si App Store sau prin aplicatia pentru smart TV, disponibila in Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intra in aplicatie si inregistreaza-te cu numarul tau de telefon Orange sau numele de utilizator si parola My Orange si ai acces gratuit la Disney Junior in perioada campaniei

Traficul de date corespunzator accesarii canalului AMC va fi taxat in functie de tariful standard corespunzator pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Campania se desfasoara intre 15 februarie si 05 martie 2021.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)