Acest concurs a expirat în data de 2021-11-01. Vezi concursurile active aici.
Concurs culinar: Crocktober si retetele lui savuroase

Luna octombrie aduce in prim plan sarbatoarea Crocktober, asa ca dam startul unei noi provocari culinare special create pentru pasionatii de gatit usor si sanatos.

Vedetele acestei provocari sunteti voi si aparatul (aparatele) vostru Crock-Pot.

Ce trebuie sa faci:

  • Pregatiti slow cookerul sau multicookerul vostru Crock-Pot. Daca nu aveti inca unul, puteti profita de ofertele lunii octombrie ale Crock-Pot Romania.
  • Alegeti minim 2 retete de sezon in care sa combinati cat mai ingenios si gustos ingredientele: pot fi mancaruri de post sau nu, mancaruri pentru meniul zilnic al familiei sau deserturi delicioase. Va puteti inspira de AICI si puteti adauga ideile voastre originale.
  • Puneti ingredientele in aparatul Crock-Pot si continuati-va linistiti activitatea, el va gati si in timp ce va vedeti de alte treburi, in timp ce sunteti la serviciu sau acasa, alaturi de copii.
  • Gasiti o forma de prezentare care sa puna in valoare cel mai bine preparatele alese. 
  • Inscrieti retetele in contul personal de pe Reteteculinare.ro, pana pe 31 octombrie 2021! Participati cu cat mai multe retete, aratati-ne ce minuni faceti in bucatarie impreuna, voi si prietenul vostru Crock-Pot, si puteti castiga marele premiu un Slow Cooker 5.7L Digital Crock-Pot.
  • Retetele castigatoare vor fi desemnate prin tragere la sorti.

Ce poti sa castigi:

  • 1x Slow Cooker 5.7L Digital Crock-Pot!

Campania promotionala "Crocktober si retetele lui savuroase" se va desfasura in perioada 01 octombrie – 31 octombrie 2021.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

3 din 5 (2 Voturi)