Acest concurs a expirat în data de 2022-08-10. Vezi concursurile active aici.
Castiga un premiu Rovus!

Este timpul pentru o curatenie de exceptie si confort terminc! Sa dezvaluim impreuna secretul unei case curate si primitoare – betisoare aromate cu mirosul preferat? Aerisirea incaperilor de cel putin o data pe saptamana? Un pamatuf de calitate? Sau poate spalarea podelelor cu o solutie special?

Da-ne sfatul tau pentru o curatenie usoara si eficienta si poti castiga un Aparat de Curatat cu Aburi Nano pentru a te sprijini in atingerea unei curatenii de exceptie in continuare. Vom colecta cele mai bune sfaturi si le vom posta pe Top Shop!

O casa curata si igienizata este acum mai importanta ca niciodata. Folositi puterea naturala a aburului pentru a curata, dezinfecta si igieniza cu Aparatul de curatat cu Aburi Nano, eficient impotriva murdariei si germenilor. Puterea aburului este imbunatatita cu noua tehnologia nano de curatare profunda, rapida si usoara. Include 3 accesorii pentru toata casa, inclusiv pentru textile.

Ce trebuie sa faci:

Aboneaza-te la newsletter-ul Rovus si poti fi norocosul castigator!

Fiecare dintre abonatii va primi si un cupon de reducere. Puteti valorifica acest cupon chiar de la urmatoarea achizitie!

Ce poti sa castigi:

  • 1x aparat de Curatat cu Aburi Nano

Campania promotionala "Aboneaza-te si intri automat in tombola Rovus!" este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 09 mai - 09 august 2022.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.