Acest concurs a expirat în data de 2022-08-27. Vezi concursurile active aici.
Asculta PROFM si pregateste-ti bagajul pentru o vacanta exotica!

Vara asta, te-ai distrat cu PROFM la cele mai tari concerte si in cele mai cool locuri de vacanta din Europa: Lisabona, Palma de Mallorca, Paris, Budapesta... Oare poate fi ceva mai tare de atat??

Absolut! Cum iti suna... Zanzibar??

Ce trebuie sa faci:

Asculta Matinalul Lejer de Vara de la Pro FM, in perioada 15 - 26 august, intre orele 8:00-11:00. Cand auzi semnalul de concurs, inscrie-te cu un mesaj vocal pe WhatsApp la 077.100.1872 in care sa spui orasul din care ne asculti + FOLLOW PROFM.

2 ascultatori PROFM vor fi sunati in direct si vor avea de raspuns corect la mai multe intrebari de cultura generala. La expirarea timpului alocat va fi declansat un semnal sonor. Concurentul care a oferit ultimul raspuns corect pana la declansarea acestui semnal sonor este declarat castigatorul unui voucher in valoare de 300 de lei, ce poate fi folosit pentru achizitionarea de produse Hervis.

Daca ai castigat voucherul de la Hervis, intri automat in tombola pentru excursia in ZANZIBAR.

Ce poti sa castigi:

  • 10x voucher Hervis in valoare de 300 de lei
  • 1x  sejur all inclusive in Zanzibar

Campania promotionala "Follow PROFM in Zanzibar" este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 15 august - 26 august 2022.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)