Acest concurs a expirat în data de 2021-09-01. Vezi concursurile active aici.
Faci shopping si castigi!

Stim cat de mult ti-au lipsit calatoriile. Ei bine, asteptarea a luat sfarsit! Vrem sa te rasfatam cu o experienta unica: o calatorie de vis, intr-un resort de lux cu decor exotic si peisaje spectaculoase, cu ape limpezi si plaje nesfarsite. Asa arata paradisul si este la un pas distanta de tine!

Ce trebuie sa faci:

In perioada 21 mai – 31 august 2021, fiecare sesiune de shopping, online pe bestvalue.eu sau in magazinele BestValue din aeroport, iti aduce sansa de a castiga marele premiu: o vacanta de 5* in Phuket, Thailanda, in valoare de 3.000 €.

Daca ai facut cumparaturi in magazinele BestValue din aeroporturile din Romania, te poti inscrie in tombola DUTY FREE LAGOON folosind formularul de mai jos, pana pe 7 septembrie 2021.

In magazinul online, inscrierea in tombola se face automat la plasarea comenzii.

Tragerea la sorti va avea loc pe 9 septembrie 2021, iar numele castigatorului va fi afisat pe site-ul bestvalue.eu, in pagina dedicata campaniei.

Ce poti sa castigi:

  • o vacanta de 5* in Phuket, Thailanda, in valoare de 3.000 € - 7 nopti cazare cu mic dejun, in camera dubla, pentru doua persoane, la un hotel de 5*, transport avion pe ruta Bucuresti – Phuket, taxe de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport si asistenta turistica

Campania promotionala este organizata si se desfasoara in perioada 21 mai - 31 august 2021, pe intreg teritoriul Romaniei.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)