Acest concurs a expirat în data de 2020-02-09. Vezi concursurile active aici.
Se cauta proiectul creativ UHU al lunii Ianuarie!

Daca esti cadru didactic si esti responsabil de una din clasele: pregatitoare (0), I, a II-a, a III-a sau a IV-a sau esti parintele/tutorele unui copil in ciclul de invatamant primar, te invitam sa participi la concurs.

Iata ce trebuie sa faci:

  1. Realizeaza impreuna cu elevul/copilul tau, un proiect creativ (diorama) reprezentand scena unui PEISAJ DE IARNA folosind si produse UHU (Ex.: lipici, lipici cu sclipici, Patafix). Diorama (macheta) este un sistem de prezentare a unei scene sub forma de model 3D (pe mai multe planuri), realizata intr-o cutie cu 2 sau mai multe laturi. 
  2. Trimite 2 fotografii in format landscape (peisaj) cu diorama realizata completand formularul "Trimite proiectul" disponibil pe site din 13 ianuarie. Prima fotografie trebuie sa contina diorama, fotografia a II-a va reprezenta diorama si produsele UHU utilizate.

Premiu lunar compus din:

  • Premiu destinat elevului/ copilului, care a realizat proiectul creativ: 1 trotineta + set produse UHU.
  • Premiu destinat cadrului didactic/ parintelui /tutorelui, care a realizat inscrierea proiectului castigator: 1 stilou lucrat manual marca Poenari + set produse UHU.

Perioada de inscriere: 13 Ianuarie - 6 Februarie 2020.

Perioada de votare a proiectelor: 13 Ianuarie - 9 februarie 2020.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (2 Voturi)