Acest concurs a expirat în data de 2022-08-10. Vezi concursurile active aici.
Castiga un premiu Top Shop!

Este timpul sa ne imbunatatim calitatea vietii! Sa dezvaluim impreuna secretul unui stil de viata echilibrat – un somn odihnitor in fiecare noapte? Alimente proaspete cumparate direct din piata? Timp de calitate alaturi de cei dragi? Sau poate exercitii fizice de cel putin 3 ori pe saptamana?

Da-ne sfatul tau pentru o viata mai buna si poti castiga Tigaia de clatite Titanium Legend pentru a pregati clatitele perfecte de savurat alaturi de persoanele dragi. Vom colecta cele mai bune sfaturi si le vom posta pe Top Shop!

Indiferent daca este iarna, vara, dimineata sau dupa-amiaza, clatitele sunt intotdeauna o idee buna! Tigaia de clatite Titanium Legend are invelis QuanTanium, ceea ce inseamna ca poti intoarce cu usurinta clatitele si, mai mult decat atat, poti folosi tigaia pe orice tip de plita.

Ce trebuie sa faci:

Aboneaza-te la newsletter-ul Top Shop si poti fi norocosul castigator!

Fiecare dintre abonatii va primi si un cupon de reducere. Puteti valorifica acest cupon chiar de la urmatoarea achizitie!

Ce poti sa castigi:

  • 1x tigaie de clatite Titanium Legend

Campania promotionala "Aboneaza-te si intri automat in tombola Top Shop!" este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 09 mai - 09 august 2022.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (2 Voturi)