Acest concurs a expirat în data de 2020-06-06. Vezi concursurile active aici.
Castiga cu serialele preferate!

Cu aplicatia Orange TV Go poti vedea oriunde si oricand cele mai bune comedii ale timpurilor pe canalul Comedy Central: serialele Prietenii tai, South Park, Teoria Big Bang Printul din Bel-Air si multe altele.

In plus, poti castiga o super geanta convertibila in rucsac, daca urmaresti Comedy Central pana pe 5 iunie. Accesul la canal este liber in aplicatie.

Cum poti accesa Orange TV Go:

  • Intra pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau in aplicația Orange TV Go pentru smartphone si tableta, disponibila in Play Store si App Store sau prin aplicatia pentru smart TV, disponibila in Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen;
  • Intra in aplicatie si inregistreaza-te cu numarul tau de telefon Orange sau numele de utilizator si parola My Orange si ai acces acces gratuit la DIVA in perioada campaniei;

Traficul de date corespunzator accesarii canalului DIVA va fi taxat in functie de tariful standard corespunzator pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Campania se va desfasura in perioada 05 mai – 05 iunie 2020.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)