Acest concurs a expirat în data de 2021-09-29. Vezi concursurile active aici.
Cu SmartBill si Visa facturezi si incasezi cu un Buton!

Ce trebuie sa faci:

SmartBill si Visa vine in sprijinul antreprenorilor cu o promotie ce are ca scop facilitarea achitarii facturilor si proformelor de catre clienti cu cardul, prin adaugarea unui buton de plata ce grabeste in mod simtitor procesul de incasare.

Promotia se adreseaza oricarui antreprenor care isi creeaza un cont nou SmartBill sau are deja unul si care respecta conditiile de eligibilitate mentionate in Regulament. Antreprenorii trebuie sa isi aleaga din aplicatie unul dintre procesatorii de plati integrati cu solutia noastra de facturare (NETOPIA Payments si EuPlatesc), sa creeze cont si sa adauge apoi butonul de plata pe facturile sau proformele emise clientilor.

Beneficiile sunt multiple! In primul rand, clientii au posibilitatea de a achita mai usor facturile sau proformele ce le sunt emise, antreprenorii le incaseaza mai rapid si simplu, iar afacerile sunt stimulate sa se dezvolte.

In plus, antreprenorii ce se inscriu in promotia SmartBill si Visa se bucura de:

  • 6 luni SmartBill gratuit
  • comision 0 la tranzactiile cu cardul in limita a 1.000.000 de lei procesati
  • sansa de a castiga o masina eletrica Volkswagen ID.3

Ce poti sa castigi:

  • 1x autoturism Volkswagen ID 3 Pure Performance 45 kWh, 70 KW/ 150 CP, ESG, Cutie automata de viteze, culoare: gri - negru (moonstone uni)

Campania promotionala "Visa - SmartBill 2021 - 6 luni Gratuit si 3 luni 0 comision" este organizata si se desfasoara in perioada 09 iulie - 28 septembrie 2021, pe intreg teritoriul Romaniei.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)