Acest concurs a expirat în data de 2023-02-27. Vezi concursurile active aici.
Mult asteptata campanie de iarna incepe acum!

Inscrie bonul norocos pe website sau prin aplicatia MOLGo si intra in cursa pentru unul din cele 36 carduri de carburant sau pentru marele premiu: o masina nou-nouta Mercedes-Benz GLA 180!

Ce trebuie sa faci:

Alimenteaza in statiile MOL cu carburanti din gama MOL EVO (EVO 100 Plus, EVO Diesel Plus, EVO 95, EVO Diesel) in valoare de minimum 150 de lei, in perioada campaniei, si ai acces la premii atractive.

Ce poti sa castigi:

  • 1 autoturism Mercedes-Benz GLA 180, la final campaniei, prin tragere la sorti, din baza tuturor inscrierilor in campanie
  • 36 de carduri de carburant cu valoarea unitara de 5.000 lei, oferite prin trageri la sorti saptamanale, pe toata durata campaniei, exclusiv pentru inscrierile prin intermediul aplicatiei MOL Go
  • 3.000 de carduri de carburant in valoare de 150 sau 200 de lei, in functie de carburantul alimentat. oferite instant, prin intermediul unei trageri la sorti la casa de marcat

Carburantii MOL EVO Plus si cardul MultiBonus iti asigura sanse duble de a castiga premiile prin tragere la sorti saptamanale sau marele premiu, oferit la finalul campaniei.

Campania promotionala "Alimenteaza de minimum 150 lei si castiga!" este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 05 decembrie 2022 - 26 februarie 2023.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (6 Voturi)