Acest concurs a expirat în data de 2021-08-16. Vezi concursurile active aici.
Inscrie-te si poti castiga prin tragere la sorti unul dintre premiile campaniei.

Ce trebuie sa faci:

Cumpara in perioada 15.06.2021 – 15.08.2021 orice produs participant* Byzantium din orice magazin fizic sau online de pe teritoriul Romaniei, inscrie data si numarul bonului fiscal/facturii fiscale prin SMS la numarul 3718** sau pe website-ul www.castigacuTheIconicEstate.ro si poti castiga prin tragere la sorti unul dintre premiile campaniei.

Ce poti sa castigi:

  • 1x autoturism marca Fiat 500 Hybrid
  • 2x EBook Reader
  • 27x Voucher IconicDrinks
  • 27x Kit de vin, compus din: 1 sticla Byzantium Rosso 0,75L cu tirbuson inscriptionat cu Byzantium, 1 sticla Byzantium Blanc 0,75L, 1 sticla Byzantium Rose 0,75L

* Byzantium Rosso (sticla cu sau fara tirbuson), Byzantium Rosé (sticla cu sau fara tirbuson), Byzantium Blanc (sticla cu sau fara tirbuson), Byzantium Rosso (in cutie). Produsele participante sunt in limita stocului disponibil si a listarii lor.

** Numar cu tarif normal valabil in retelele Orange, Vodafone, Telekom si Digi Mobil.

Campania promotionala "Byzantium. Pentru sufletele tinere din vechile oraşe" este organizata si se desfasoara in perioada 15 iunie - 15 august 2021, pe intreg teritoriul Romaniei.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.