Acest concurs a expirat în data de 2022-02-16. Vezi concursurile active aici.
Pufina te tine aproape de oameni puternici din viata ta!

Puterile tale de acum, oricare ar fi ele, se datoreaza oamenilor care ti-au fost alaturi si te-au invatat ca pentru a fi puternic, trebuie sa stapanesti finetea. Cine este acea persoana din viata ta? Cand ai vazut-o ultima data? Nu ai vrea sa-i faci o vizita intr-un Duster nou de la Pufina?

Ce trebuie sa faci:

Cumpara orice produs Pufina din magazinele participante, trimite bonul fiscal si numele unei persoane puternice din viata ta, prin SMS la 1803 sau in formularul de inscriere si poti castiga un smartwatch Samsung Watch Active 2, un set Pufina pentru tine si persoana draga din viata ta sau marele premiu, o Dacia Duster.

Ce poti sa castigi:

  • 1x masina Duster Comfort ECO-G 100, 2WD, Benzină + GPL
  • 30x smartwatch Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm
  • 150x set produse Pufina – Pufina Natura Hartie igienica x 2 buc, Monorola Pufina x 2 buc, Servetele faciale Pufina 130 buc x 2 buc, Pufina Cocos x 2 buc

Campania promotionala "Pufina te tine aproape de oameni puternici din viata ta!" este organizata si se va desfasura in perioada 01 noiembrie 2021 si 15 februarie 2022. Regulamentul promotiei este disponibil gratuit pe www.pufina.ro.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (8 Voturi)