Acest concurs a expirat în data de 2021-05-25. Vezi concursurile active aici.
Castiga cu Orange TV Go si Eurosport 1 HD!

Cu Orange TV Go simti emotia meciurilor preferate din Premier League oriunde ai fi! Intre 23 aprilie si 24 mai 2021 ai acces liber la Eurosport 1 HD in aplicatia Orange TV Go, ca sa nu ratezi niciun meci important si sa traiesti intens fiecare pasa a jucatorilor preferati.

Urmareste partidele din Premier League cu Orange TV Go si poti castiga un PlayStation 4 Pro prin tragere la sorti.

Cum poti accesa Orange TV Go:

  • Intra pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau in aplicatia Orange TV Go pentru smartphone si tableta, disponibila in Play Store si App Store sau prin aplicatia pentru smart TV, disponibila in Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intra in aplicatie si inregistreaza-te cu numarul tau de telefon Orange sau numele de utilizator si parola My Orange si ai acces gratuit la Eurosport 1 HD in perioada campaniei

Traficul de date corespunzator accesarii va fi taxat in functie de tariful standard corespunzator pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (2 Voturi)