Acest concurs a expirat în data de 2020-10-01. Vezi concursurile active aici.
Lasa-ti casa in grija inovatiilor LG!

Conecteaza-te la cea mai buna tehnologie si deconecteaza-te de la griji!

Noua generatie de electrocasnice LG iti simplifica in mod inteligent viata.

Cu ajutorul lor poti sa-i ingrijesti perfect pe cei pe care-i iubesti si sa castigi timp pentru momentele cu adevarat importante. Frigiderul LG iti pastreaza alimentele proaspete si aromate, pentru ca toate mesele sa iasa delicioase si sanatoase. Iar masina de spalat si uscatorul de rufe LG curata si igienizeaza cu grija hainele celor dragi, protejandu-i de acarieni si alti alergeni care pot provoca afectiuni respiratorii.

Achizitioneaza pana la sfarsitul lunii septembrie un Aparat frigorific LG, o Masina de spalat LG sau un Uscator de rufe LG, inscrie-ti factura in concurs si poti castiga prin tragere la sorti unul din premiile de la finalul campaniei:

  • 1x Combina frigorifica GBB72PZDZN
  • 1x Masina de spalat F4WV510S0
  • 1x Uscator RC90V9AV2Q

Descopera toate produsele participante si alege-l pe cel mai potrivit pentru familia ta aici.

Campania promotionala "Lasa-ti casa in grija inovatiilor LG” este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in mediul online, pe website-ul https://campanialg.ro/electrocasnice in conformitate cu prezentul Regulament al campaniei. Campania se va desfasura in perioada 17.07.2020 – 30.09.2020, ora 23:59:59 inclusiv.​

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

3 din 5 (2 Voturi)