Acest concurs a expirat în data de 2021-05-01. Vezi concursurile active aici.
Dublu sau Nimic

Cel mai destept concurs radio este la Europa FM! Dublu sau Nimic iti aduce mii de euro, in fiecare dimineata, in Desteptarea!

Intra in joc pe europafm.ro si asculta-i pe Vlad Petreanu, George Zafiu si Luca Pastia pentru a afla daca azi esti tu cel care arata in direct tot ce stie! Fiecare raspuns corect iti dubleaza premiul pana la 4000 de euro!

Ai curaj sa risti totul?

Fiecare raspuns corect dubleaza premiul acumulat, dar in cazul in care un concurent alege sa mearga mai departe si nu stie raspunsul corect, pierde si banii castigati pana in acel moment.

Intri in joc?

In fiecare zi, tot ce stii se transforma in mii de EURO la Europa FM!

Pentru participarea la Dublu sau Nimic, la Europa FM, este necesara inscrierea pe europafm.ro! Poti face acest lucru oricand pe parcursul saptamanii si pana la ora concursului in direct, din Desteptarea.

Pentru mai multe sanse te poti inscrie de mai multe ori in zile diferite si de maximum 10 ori intr-o zi.

 

Campania promotionala este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei in perioada 12 martie - 30 aprilie 2021.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)