Acest concurs a expirat în data de 2022-11-01. Vezi concursurile active aici.
Am pus la cale un maraton care sigur iti va placea!

Orice maraton incepe cu "incalzirea", pe care o vom face in octombrie, urmand ca in noiembrie, cea mai importanta luna din an pentru cumparaturile online (Black Friday, cadouri de Craciun, etc.) sa revenim cu alte mega-surprize.

Asadar, Maratonul Toamnei debuteaza cu un concurs!

Concursul din luna octombrie se va baza pe numărul de comenzi plasate în număr cel mai mare în perioada 01 - 31 octombrie.

Ce trebuie sa faci:

De fapt, tot ce trebuie sa faci este sa ai aplicatia CashClub deschisa atunci cand iti faci cumparaturile online, pentru a fi conectat si a primi cashback + sansa la concurs. Si tine minte, asta e doar incalzirea pentru luna noiembrie!

Ca sa intri in concurs, trebuie sa ai minim un prieten inscris in CashClub prin link-ul tau de referral pana la 1 octombrie.

Ce poti sa castigi:

  • locul 1 - 300 lei
  • locul 2 - 200 lei
  • locul 3 - 100 lei

Ce este cashback? Cashback este despre bucuria de a cumpara online, economisind bani! Practic, ai acces la preturi mai bune decat in magazin, iar pentru fiecare tranzactie realizata, in contul tau se strange GRATIS o suma de bani. Astfel, intre 1 si 30% din pretul produselor si serviciilor dorite, iti revine tie!

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (2 Voturi)