Acest concurs a expirat în data de 2021-10-01. Vezi concursurile active aici.
Indrazneste sa oferi copilului tau un viitor stralucit cu Dare si Wanted!

Ce trebuie sa faci:

Pentru a participa, trebuie sa achizitionezi, inclusiv online, in perioada campaniei oricare produs participant, apartinand brandului Dare si Wanted, in valoare cumulata de minimum 10 lei. In plus, pentru cumparaturile din Mega Image poti castiga si vouchere About You, iar pentru cumparaturile din Kaufland poti castiga si vouchere Kaufland in valoare de 300 de lei. Completeaza apoi formularul de inscriere si pastreaza bonul inscris in campanie pentru validarea premiilor.

Ce poti sa castigi:

  • 5 x Pachete speciale de dezvoltare in valoare de 5.000 lei
  • 5 x Experiente unice – Hobby preferate in valoare de 5.000 lei
  • 5 x Pachete educatie financiara in valoare de 4.000 lei
  • 25 x Vouchere Kaufland in valoare de 300 de lei – aceste premii pot fi castigate numai daca achizitionarea produselor participante se face din reteaua de magazine Kaufland
  • 10 Vouchere About You in valoare de de 500 de lei – aceste premii pot fi castigate numai daca achizitionarea produselor participante se face din reteaua de magazine Mega Image

Campania promotionala "Indrazneste sa oferi copilului tau un viitor stralucit cu Dare si Wanted!" este organizata si se desfasoara in perioada 15 august - 30 septembrie 2021, pe intreg teritoriul Romaniei, in limita stocului disponibil.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (2 Voturi)